Nå nærmer vi oss neste stortingsvalg.  Men valgmulighetene for folk til å stemme på partiene på Stortinget er kanskje ikke så store.

STORTINGSVALG 2021

Mange kaller partiene på Stortinget bare for "Stortingspartiet"; noe som gjenspeiler hvordan Stortinget i dag ikke oppfører seg som folkets representanter, hvor folkets ønsker faktisk blir hørt og etterkommet.

I dagens Norge dannes det såkalte samarbeidsregjeringer. Disse skal styre ut fra kompromisser mellom flere partier. For de som har levd en stund er det ikke så vanskelig å se at den demokratiske prosessen har sviktet og at saker som folket bryr seg aller mest om kun blir brukt som et verktøy for å sanke stemmer.

følge FN's demokrati-index så er vi det mest demokratiske landet i verden. Hvem hadde trodd det? Er dette (om det faktisk er mulig) en ENDA større hån enn å gi fredsprisen til noe så ufortjent som EU? Penger avgjør utfallet, akkurat som med det meste i denne verden.

Vi anerkjenner at også de andre partiene er valgt av folket, men det virker som de helt har glemt det...

Våre medlemmer skal bestemme hva vi skal gi uttrykk for i Stortinget.

DET BLIR VÅR TRYGGHET. Vi trenger din signatur for å målbære disse prinsippene. Blir du medlem så får du også direkte innflytelse i Stortinget når vi kommer dit.