Norgespartiet har nå gjort tilgjengelig et nytt medlemssystem. Dette vil kunne gjøre det enkelt å engasjere seg og i tillegg holde styr på kontingent selv. Nå får du også mulighet til å bidra med din stemme i et direktedemokrati i praksis! Dette er et formidabelt steg i riktig retning og tanken er at dette vil gjøre det enklere å se verdien i å ha direkte folkeavstemming. Som et ensaksparti er det viktigste å faktisk få til i praksis den ene saken og vi oppfordrer nå derfor alle medlemmer til å bidra med sin stemme på hjertesaker og om ønskelig dele sine egne. Sakene fra hjertesaksforumet klassifiseres som saker som engasjerer og motiverer både medlemmer og tilfeldige tilskuere.

NYTT AUTOMATISERT MEDLEMSSYSTEM

NYTT REGISTRERINGSSKJEMA 

Først kan det være greit å klargjøre for hvor man finner lenker til innlogging/registrering og da har vi laget en bekvemmelig direktelenke fra logoen på hjemmesiden samt. en ny meny øverst i høyre felt i hjertesakforumet, komplett med flagg for å kunne se den enkelt.  Registreringsskjemaet lar både nye medlemmer og eksisterende medlemmer (som har betalt kontingent via det gamle systemet) registrere seg.  For deg som allerede er medlem kan du velge "Allerede betalt" i flervalgsmenyen:

Over ser du et eksempel på profilsiden du vil komme til og her har du oversikt over alle saker som kan stemmes på, hvor mange stemmer de har og din stemmehistorikk og kommentarer. Her kan du gjerne dele litt om deg selv, men verken bilde eller bio er påkrevd.

DIN NYE "NP-PROFIL"

MEDLEMSOVERSIKT OG ENDRE PROFIL

Under ser du oversikt hvor man har egen kontroll på kontingent og har bl.a. påminnelse når utløpsdato nærmer seg. Her har man også tilgang til å endre persondetaljer, bilde, bio osv. via "Rediger profil"-knappen. Du vil også kunne finne en annen relevant meny som befinner seg til høyre:

BEGRENSNINGER FOR MEDLEMSKAPET "OVERGANG" Der vil være visse begrensninger på kontoen mens verifisering pågår og om du valgte "Allerede betalt" ved en feil så kan du trykke "Bli Medlem" for å bli det.

EKSEMPEL PÅ EN AVSTEMMINGSAK