Home Barnevern
Barnevern
SOLVEIG HORNE - DETTE MÅ DU FAKTISK REDEGJØRE FOR PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Knut Espegard   
onsdag 22. oktober 2014 19:00

 

 

 

 

 

 

 Jeg savner en redegjørelse om hva Barnevernet (BV) og du Solveig Horne legger til grunn for deres stadige angrep på foreldre?

Det er på tide at samfunnet krever åpenhet og innsyn i hvilke kriterier BV legger til grunn for å påtvinge småbarnsforeldre hjelpetiltak, for å foreta omsorgsovertakelse og for å gripe inn i hjemmene til landets borgere med maktmidler. Kan ikke du svare utfyllende på dette Soveig Horne, så har vi virkelig et alvorlig retts-sikkerhets problem.

Klikk her og les resten av artikkelen
 
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av anonymisert artikkelforfatter   
søndag 13. oktober 2013 15:50

 2 år før jeg fikk barn bodde jeg på institusjon på grunn av selvskading, angst og depresjon – mye av dette kom etter mobbing og at jeg ikke hadde så mye venner, pluss at jeg måtte bytte skole hvor jeg ikke trivdes i det hele tatt!


Den 21. mai hadde vi laget en avtale med barnevernet om at de skulle komme hjem på “hjemmebesøk” og se hvordan vi bodde. Dette sa vi var helt greit.

 

Les mer …
 
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Norgespartiet   
mandag 01. oktober 2012 13:33

 

 Klikk på bildet og les den svenske artikkelenForbudt å si

"Mamma"

og

"Pappa"

 

 

Da bekreftes det som Norgespartiet allerede har advart om.  Begrepet "mamma og pappa" skal bort og erstattes med ordet "omsorgsperson(er)", slik det allerede uttrykkes i barnevernsmiljøet her i Norge. Eller som i Frankrike "foreldre".

 

"France set to ban the words 'mother' and 'father' from official documents

France is set to ban the words "mother" and "father" from all official documents under controversial plans to legalise gay marriage."

 

Verdenssamfunnet som nå er sterkt styrt av Globalismen innfører med dette et viktig ledd i sin NYTALE.
Gjennom NYTALE ønsker dette horrible systemet - også her i Norge - å fjerne ord og begreper slik at vi ikke lenger skal kunne relatere tilbake til det opprinnelige ordet og dets betydning.

 

Les mer …
 
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av May-Harriet Seppola   
fredag 11. november 2011 08:10
BARNEHANDELENS 
PROFITØRER

 

Kronikk av May-Harriet Seppola

Nytale

George Orwell utga romanen “1984” i året 1949 og handlingen i boken beskriver ett totalitært regime, der alle blir overvåket fra morgen til kveld, men er tilsynelatende lykkelige og fornøyde.
Kommer det en smule misstemning snikende, overdøves dette med noe de kaller for “Soma” som øyeblikkelig fjerner alle unødige tanker om at alt har vœrt bedre før.

Det er slutt på alle kriger og barn blir laget på flasker og ingen sier ordene “mamma og pappa”.


Hengivenhet og kjærlighet skulle fordeles likt på alle og man burde ikke ha ett fast forhold til noen, men vœre sammen med alle.
Hovedpersonen arbeider i Sannhetsministeriet, der en god del er ansatt, opptatt av å revidere nyheter og historiske dokumenter ettersom verden og alliansene stadig forandrer seg,  så har de mere enn nok å gjøre.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL